Varje år blir jag lika lycklig när september kommer. Oavsett om sommarvärmen är kvar eller regnet rullar in och förvarnar om höst så är luften magisk. Kvällarna blir mörka snabbare, återhämtningen efter träning är ren njutning i soffan med tända ljus. Lite som ordning-och-reda i samband med skolstart. En ny termin med nya pennor och en ny klass. En tom fin skrivbok.

Därmed ökar min träningslust!

Det är som att någon slänger en stor hink vilja över mig. Att vara ute. Springa. Träna styrka. Plocka svamp. Promenera. Köra tuffa intervaller. Varva hård träning med blodsmak i munnen med långa njutningsfulla utomhuspass där jag kan kika in träden ändra färg. Viljan finns. Det tomma arket finns, och jag börjar fylla kalendern med träningsdejter igen.

September - jag älskar dig

Min fantastiska, löpduktiga dotter. Foto: Daniel Gual