>Idag börjar min träning inför nästa års utmaningar.

Det betydet att jag rivstartar med RÖD vecka. RÖD står i det här fallet för Intensiv, nästa vecka är GRÖN, sedan GUL. Somliga saker är tillåtna under vissa veckor, andra helt icke förhandlingsbara. RÖD vecka är strikt – det enda jag tillåts göra är att lägga till pass.

”Lycka till med det lilla Mia – du åker till München om 3 timmar och har arbetsdagar som börjar 8 och slutar 23 fram till torsdag”. Min Lill-Djävul på axeln skrockar av illvillig glädje.

Men jag är tuff. Stentuff. Jag har redan kört 75 minuter Nordic Military Training. Ikväll när jag kommer fram ska jag springa. Nu kan det bli lite justeringar i schemat så att jag får riva loss passen på olika dagar – men det kan ju inte vara hela världen. Coach Ken är ju på semester och jag har ju precis släppt handbromsen.

Vi får se hur min nya, tyska chef sedan 2 månader tar mina krav på ”Egen tid” efter-mötesdagen-före-team-middagarna-och-de-viktiga-drinkarna. Jag säger bara Gilla läget eller dö.