Sista flämtande dagarna innan semester. För första gången på 5 år ska jag lämna dator och mail hemma. Som den kontrollmänniska jag är måste jag lämna kontoret med allt i sin ordning inför min frånvaro på 10 dagar. Detta gör att jag typ jobbar dygnet runt.

Hur kommer det sig?

Jo, jag vill ju dessutom hinna med att köra PT-pass med så många adepter som möjligt, fixa scheman, gå på föreläsningar, laga mat åt hela tränargänget på IF Linnéa, gå på pressvisningar, samla Landslagsgruppen för Fotrally för planering och journalistträff, middag med mamma, träffa vänner, träna själv, blogga, dubbelblogga, utmana andra i träning, laga massa bra mat, tvätta, städa lägenheten så den är blänkande fin när jag kommer hem…

Jag blir trött bara att citera mig själv

Superdumt. Därför är jag så glad att jag gick på föreläsningen med Emma Igelström. Det var nyttigt att stoppa mitt snurrande hjul där jag presterar, presterar, presterar – om än balanserat i alla olika delar ovan. Men delarna råkar vara för många för en alltför kort period.

Skärpning Mia!

Men jag kan greja det. Jag är fullt medveten om att jag kör lite på bensinångor. Jag hanterar stress rätt bra, är uthållig och tålmodig. Jag fyller kroppen med bara bra mat och dryck sedan några veckor tillbaka. Det är bara sömnen som just nu blir lidande. Och jag har ju världens bästa dotter. Hon kickar in och städar, lagar mat åt mig och mormor -fixar det mesta och jag är så tacksam. Risken finns dock att jag sover hela resan till New York, vilket i sig inte gör så mycket. Ser fram emot semester trots att jag älskar min vardag.