Det är ju riktigt roligt att träna på gym! Lägga till lite armhävningar och andra övningar så blir jag en komplett Evighetsmaskin. Foto: Hans Berggren

Det är ju riktigt roligt att träna på gym! Lägga till lite armhävningar och andra övningar så blir jag en komplett Evighetsmaskin. Foto: Hans Berggren

En lätt liten utmaning på 7 dagar. Göra något nytt som tar en kvart om dagen. Som min lilla styrkeutmaning.

  • 4×25 armhävningar
  • 4×25 tåhävningar
  • 4×25 benböj
  • 4×25 situps el magövningar

Det känns mest i armar och bröstkorg. Varför har jag inte gjort mer armhävningar för? På gymet har jag haft 80% fokus på ben, lagt till mage/core och ibland snyggat till triceps för att ha något att flexa i tävlingslinnet till sommaren. Egentligen kommer det bara att kosta mig 10 minuter extra på gymet att lägga till 1-2 övningar för armar. Det kan jag med lätthet göra 2 gånger i veckan.