Ny vecka och fyllda arbetsdagar. Det sista stora eventet är i Helsingfors imorgon och vi åker dit idag för att förbereda. Imorgon är vi igång från 06:00 och har representationsmiddag efter nedmontering och avslut. Förmodligen tillbaka på hotellet helt slutkörda vid 23-tiden.

Temperaturen i RallyMazdans display visade 18 grader redan 06:30. Foto: privat

Temperaturen i RallyMazdans display visade 18 grader redan 06:30. Foto: privat

Men det vanliga livet då?

Jodå, bilen skulle på verkstad så jag tog mig upp supertidigt, satte på mig träningskläderna och körde mot Bromma och världens trevligaste meka-killar. Det var 18 grader redan halv 7 på morgonen! Ljuvligt. Lämnade bilen och sprang 1 kilometer till gymet. Körde ben och armar i drygt 30 minuter och sprang tillbaka till verkstan som lagat bilen. Kort löpning som uppvärmning och nedvarvning i sommarmorgonen var perfekt för att klistra fast ett leende på mina läppar.

Hamnade i bilkö på vägen hem och uträttade telefonkö-ärenden. Avbokade tv-kanaler som jag inte kollar på, tog två jobbsamtal och var effektivt hemma före 08:30 för att duscha och starta dagen med enbart jobb. Så skönt att få in både lite träning och en verkstadsdejt.

Om en stund – på Arlanda. Igen. Mot Helsingfors.