Det har blivit ett och annat träningspass med Petra Månström genom åren. Hon är inte bara sjukt snygg naken (hennes egen slogan om varför hon springer) utan är alltid fräsig (vilket ord! Typ som morsan skulle säga) när hon tränar. Antingen färgglad eller rivigt leopard. Idag hajade jag till lite extra när jag såg henne på Instagram från gymet i sjukt snygga zebrakläder. Blev tipsad om en site och vips så har mitt habegär kickat igång…

En site att dregla över och önska från. Foto: skärmdump från Powerwoman.com

En site att dregla över och önska från. Foto: skärmdump från Powerwoman.com

Powerwoman.com kan du hitta massor av fina träningskläder som sägs ha bra passform (har ju inte hunnit testa något själv!) Men jag önskar mig tightsen nedan av tomten så att jag kan köra en massa roliga spinningpass med Petra nu medan hon håller på att läka sin hälsporre. Jag vet hur sjukt tråkigt det är att inte få springa, och hur man tappar lite av sin identitet av det. Hoppas tomten har stort hjärta och tänker på det.

Jag skulle matcha Petra med klös om jag hade dess byxor på nästa pass. Foto: Powerwoman.com

Jag skulle matcha Petra med klös om jag hade dess byxor på nästa pass. Foto: Powerwoman.com