>har inte hunnit blogga – kör därför en snabbuppdatering!

Torsdag:
Tröskelpass med IF Linnéa, jag och Ken skulle coacha – vi valde Kungsholmen runt, delade in oss i två grupper och sprang åt varsitt håll. Den snabbare gruppen skulle således hinna lite längre och vi skulle mötas 2 gånger…. om det nu inte var så att jag sprang fel. De kallar mig inte för ”GPS:en” för att jag hittar så bra, utan för att jag skulle behöva en! Aha tänker ni, men hon bor ju på Kungsholmen och har en Garmin, det borde inte vara några problem. Men Garmin låg hemma i hallen och tja…. jag kan gå vilse i min egen hall.

Fredag:
Trött och öm i rumpmuskeln gjorde att jag tog sovmorgon och hoppade över Nordic Military Training och styrkepasset. Däremot fick jag mina sekunder av Stjärnstatus på ABC-Nytt. Tur att jag har tränat länge nu och blivit stark, för det var grymt svårt att tackla sig fram till dörren för alla Paparazzis som parkerat utanför mitt hus ;). Nästa smeknamn på mig är ”Träningsvärk”.

Lördag:>Oj vad tiden går!
Kärlek, kärlek, kärlek. Livet är ju så himla underbart – så dagens hjärtetema passade humöret perfek. Efter en härlig, lång lördagsfrukost mötte jag LillaDuktig på SATS S:t Eriksbron och körde BodyJam. Vi fick halsband att ha på oss och salen var pyntad med hjärtan och ballonger. Det var grymt kul att Jamma igen och dansstilarna var hur grymma som helst med lite salsa, hiphop och house. Jag har verkligen saknat detta och ska peta in det så ofta jag bara kan. Alla Hjärtans Dagsmiddag bjöds det på hemma hos Kattis tillsammans med löparvänner – därefter gick vi till Rival och tog över halva haket – IF Linnéa körde drinkmarathon och lyckades hålla ställningarna till halv 4 i morse! Trötta och slitna träffades vi sedan för att Jazzbruncha på Mosebacke – jag skulle ju betala min förlust i plankanutmaningen – men nästa gång Ken – då är det du som betalar, jag kommer klå dig big time!

Nästa lördag ska jag tydligen köra Tjejvasan – Moahahahahaha!
****************************************