>undrade dottern när jag berättade att jag hade en överraskning åt henne på onsdag klockan 18.00.

Glad i hågen hade jag packat två träningsväskor med 4 olika uppsättningar träningskläder, man vet ju hur kräsna blivande 17-åringar kan vara. Jag hämtade upp henne vid Fridhemsplan och vi segade oss igenom den värsta rusningstrafiken bort mot Östermalms IP.

Jag hade bestämt att hon skulle få testa NMT Rookie. Hon trodde på modelljobb eller en rolig bio. Vid Östermalms IP förstod hon att hon skulle få tillbringa kvällen före sin födelsedag i ett gympalektionsliknande tillstånd.

”Nej det är inte alls så” lovade jag. Jag visste ju att Fransosen Bruno köpt choklad och skulle vara snäll och peppande – precis vad jag tror dottern gillar.

”Fan jag äter ju inte ens choklad längre!”. Okej. Vi vände och åkte och storhandlade och lagade mysmiddag istället. Lika trevligt det måste jag säga. Och tränat har jag ju redan. Lite vila för Superwoman och positiv energiboost av att hänga med dottern gör susen!
>Åh! Jag får bli modell?Jag tränade ju imorse! Jag och Christian fokuserar på att bygga starka ryggar. Foto: Magnus Degen

Det är inte alltid man gillar samma saker… förutom maten då – hon valde det jag älskar mest! Lax, broccoli, avokado och alla möjliga salladsingredienser – yummie! Till detta serverades pasta med pesto och grädde.

>Åh! Jag får bli modell?

Resten av kvällen har vi bakat världens godaste chokladkaka! Vill ni ha receptet eller deffar ni för Beach 2010?