>Jag var såååå nervös!

Likt en fjortis flamsade jag omkring hemma och provade kläder. Fnittrade och småsjöng. Det pirrade i magen och nerverna var på helspänn. Det var ju trots allt ett tag sedan jag kollat mitt marknadsvärde. Nu var det alltså dags. Sommarvärme och klockan var 19. Bra att välja kläder där svetten inte syns så mycket, för pulsen skulle gå upp helt klart! Jag kände mig lite rädd, precis som om jag inte kunde, att jag skulle göra något fel. Tänk om jag glömt hur man gör!

Valde med omsorg skor, prick klockan sju var jag redo. Ut i solen. I början var jag nog lite ivrig och ville för mycket, men bara efter några minuter hittade jag rätt. Det flöt på bra och jag hade inte glömt. Pulsen höjdes och jag flinade hela tiden, mina ögon var pilemariskt gröna och jag ville bara berätta för hela världen ”Att livet är underbart!” Mina rosa Asics 2140 smekte asfalten. Stegen kändes lätta och vinden ljum. Jag grejade 7 kilometer på 37 minuter – mina första löpsteg på 10 dagar. Marknadsvärdet var ok – kanske lite hög puls – men jag är redo för nästa dejt med löparskorna -för så här lång tid får det inte gå mellan gångerna!

Kärlek. Glädje. Lycka.