>det går med alternativa spex, tjo och tjim!>Nyårsafton helt olik mina vanliga nyårsaftnar...

Vallentuna fick nyårsafton 2008 besök av en mängd TSM-löpare och en extra högljudd grupp från IF Linnéa. Jag och Karin byltade på oss snyggaste hejarklacks-stassen, långt ifrån tajta glitterklänningar och högklackade pumps som annars pryder kvinnor på nyårsafton. Vi bar så mycket IF Linnéa attiraljer som vädret bjöd på (Nix – kan vi ta fram thermobrallor tror du?)

>Nyårsafton helt olik mina vanliga nyårsaftnar... Klubbkamraterna Ken och Fredrik, samspelta rivaler

Nyårsloppet bjöds i två längder, där Erik, Ken, Fredrik och Kattis skulle tokspringa 4 km och Catti, Tone och Clarence skulle ta milen. Givetvis ställde TSM-Coach Ruben upp eftersom han ändå behövde träna 10 km för dagen… och drog hem förstapriset med en segertid under 34 minuter. Vårt eget flaggskepp Erik rullade in före Fredrik, följt av Ken. Kattis placerade sig som bästa kvinna i motionsklassen. Catti slog personbästa på milen med snygga 45:53 och Tone glömde ta av sig slalompjäxorna. Clarre gled in någon (några?) minuter efter Ruben och såg rätt nöjd ut efteråt.
>Nyårsafton helt olik mina vanliga nyårsaftnar...>Nyårsafton helt olik mina vanliga nyårsaftnar...

Från Smurfklubben: Clarre och vår egen vackra Catti.

Karin och jag hade fullt sjå att hojta, hålla koll på varvningar och fotografera – men vi lyckades nog sätta IF Linnéa på kartan även i Vallentuna. Eftersom det var nyårsafton bjöd vi de icke-körande löparna på Rosa Bubbel.

>Nyårsafton helt olik mina vanliga nyårsaftnar...

Innan start stötte jag på Magdalena IRL, som slog mig i armhävningsutmaningen – vi hejade fram henne på 4-kilometaren också (och beslöt att testa nytt upplägg för att klara 100 armhävningar under 2009…)
Vi väntade ett bra tag på prisutdelning så min egen löprunda som var tänkt blev aldrig av. Istället åkte jag hem, slängde jag ihop en fiskgryta, packade ner lite förrättsprylar, tog med mig Karin och begav mig till lillebror Fredrik. Där var vi världens bästa barnvakter. Vi hann umgås med Hugo 10 månader i hela 45 minuter innan han slocknade för natten. Superschysst Fetteamarbete där Barnmorskan Karin fixade vällingen helt perfekt medan jag tog hand om blöj- och pyjamasbyte. Hugo slocknade före 20, jag och Karin somnade i soffan strax efter 21… min powernap varade bara i 50 minuter, tät koll på dottern avbröt skönhetssömnen. Jag var Fasan-på-stan i kombination med Babysitter. Vid tolvslaget fick Karin, bror med flickvän varsitt glas Cava – medan jag skålade i morotsjuice (JA-mina vänner, ingen skumpa, inget glitter – men härligt ändå!)
>Nyårsafton helt olik mina vanliga nyårsaftnar...

Världens sötaste Hugo.

På nyårsdagen kutade jag årets första mil, det är bara en av många – för jag ska väl kunna slå 2008 års mängdrekord? Och brorsan – Jag MÅSTE klå brorsan på maran i sommar! MÅSTE, MÅSTE, MÅSTE…>Nyårsafton helt olik mina vanliga nyårsaftnar...