>Moahahahaha!

Shit vad vulkanen har ställt till det. Jobb, jobb och mera jobb än vanligt för att få utländska talare att ta sig fram eller att hitta ersättare. Meddela höga chefer om nya datum och inte blanda ihop saker och ting. Tiden flyger iväg – jobbet tar sin tid på dagarna. Och kvällarna. Och nätterna. Drömmer jobb. Är jobb. Ignorerar datorn övrig tid.

>...men här händer det ju ingenting!!!Jag och Ingmarie utanför den vegetariska restaurangen Hermitage i Gamla Stan – och JA du ser rätt! Jag har hunnit klippa och färga håret också 🙂

Meeeen. Självklart har jag hunnit med att köra 200-metersintervaller med IF Linnéa, haft styrelsemöte och snickrat ihop ett nytt träningsschema med coach Ken som vill att jag springer snabbare. Och kortare.
Mitt i allt ståhej tog jag igår ett välbehövligt avbrott. Hjärnan var kaotiskt fylld av jobb, kroppen lite småtrött och vänsterfot trilskas med att låtsas vara lätt stukad (eller klämd? jo – den är klämd. Den ÄR klämd). Avbrottet bestod i en lång lunch med coola Ingmarie. För något år sedan sa min SUM-löparkompis Kalle till mig ”Du vet att det är DEN Ingmarie Nilsson som lämnat kommentarer på din blogg va?” Då fick jag prestationsångest.

Jag är ju inte ens en riktig löpare. Hjääääälp – hur gör jag nu för att hålla henne kvar som läsare? Jag träffar henne live förstås (och fortsätter att vara mig själv)- och visst är det fantastiskt att hitta människor som är elitduktiga, som delar med sig och som man gillar direkt. I det här fallet är ”man” jag. Hon är ödmjuk, lätt att prata med och fantastisk kunnig.

Idag ska jag köra maratonjympa med galne Bernt och Cilla. Kan hända att några fler jag känner dyker upp på Friskis & Svettis på Kungsholmen. Första gången jag tränar inne på väldigt länge. Läskigt. Och kanske lite dumt när solen skiner. Här är dagens schema…

9:00 Medeljympa (vad är det för fel på bas som intro?)
10:00 Medeljympa
11:00 Intensivjypma (redan!)
12:00 Basjympa (återhämtning? hehe)
13:00 Medeljympa (kan nog rörelserna vid det här laget)
14:00 lunch (dropp och ambulans?)
14:30 Löpning (det här kan jag!)
16:00 Medeljympa (Nu sitter väl koordinationen?!)
17:00 Intensivjympa (om jag lever)

Jag har bara kört F&S en gång i mitt liv. Jag var nog lite kaxig när jag tackade JA till Bernt och sa ”Superwoman goes Husmorsjympa” – känner starkt på mig att jag kommer att få käka upp det imorgon (om inte redan idag!)