>Fick ett mail från Coach Ken där han skriver:

”Jag är stolt över att du blev spyfärdig av intervallerna, NMT gick bra imorse men mina intervaller på löpband på lunchen gick sådär”

Hallå!?

Jag var ju med och hade input på morgonens NMT-träning. Bäst-Bruno-Den-Förskräcklige ringde igår och frågade om intervaller och vila – ville höra om hans tänkta upplägg var jobbigt. Vi bollade med ord som Idioten-Backe-IngenVila-Raka-Snabba-HalvaVilan-Upp-Upp-Upp-Många-Tungt-Backe. Och så körde Coachen intervaller på lunchen. Också. Vad äter han till frukost?

Behöver jag säga att jag tog sovmorgon? Mina intervaller igår krävde återhämtning – för jag vet ju vad som väntade. Heh!
>Men hallå!
Sonen berättade efter passet att han, Ken och Superstarka Mats fått köra med tyngder runt vristerna. Dessutom var han grymt imponerad av min klubbkamrat Tene som burit runt på honom och visat sig vara superstark och snabb. Hon körde ju också intervallerna igår med mig….Vad äter hon till frukost?

Tur att det finns sånna galningar så att jag får känna mig normal. Nästa intervall-pass för mig är på fredag. Jag väntar ju in godbitarna liksom. Tusingar. De-förbannade-tusingarna. Då ska jag äta havregrynsgröt med hallon till frukost. Precis som imorse.

Vad åt du till frukost?

**************************