Nej, jag ska inte gifta mig. Däremot ska jag träna Militärträning om en timme

Något gammalt och något nytt. Foto: privat

Något gammalt och något nytt. Foto: privat

Passade på att testa nytt mellanmål från Valio. Deras serie PRO är extra proteinrik* samt låglaktos. Den här gången testar jag Kvarg + Cottage cheese som är smaksatt… och ja, det smakar precis som jag tänkt mig – en klick kesella med en sked keso och lite smaksättning. Helt i min smak. Jag brukar inte gilla artificiella smaker, och blandar helst själv – men denna med bär fungerade bra för smaklökarna. Den med ananas-smak kommer jag däremot att ge min dotter – för det låter lite läskigt.

Kunde inte låta bli att ta två knäckemackor med Port Salut, en gammal beprövad innan-träningen-boost. Funkar alltid. Och en halv liter vatten till.

Dags att köra! Ses!

Innehåll i just denna:

  • 16,5 gram protein per förpackning
  • 8,7 gram kolhydrat per 100 gram
  • 5,6 gram tillsatt socker per 100 gram
  • 6 gram frukt/bär per 100 gram