>Tisdag – TSM – Tusingar!

Träningen med TShM var precis så bra som jag vill att den ska vara. Kvällen bjöd på bra löparväder, härliga löparkamrater och en förbestämd rutt med tusingar på programet. Det enda jag behövde göra var att ta mig dit. Jag småjoggade till City för att kolla status på mina ultraben, de kändes ok fast lite stel i baksida lår på höger sida. Detta försvann helt under passet.

Dagens tusingar skulle vara 5 till antalet och gå i 4:45-tempo. Jag har kört tusingar snabbare på Stadion tidigare. När de körs på bana går det ju lite snabbare. Gruppen var lagom stor och jag peppade Nike att haka på 1:45-gänget fast hon ställt in sig på 2-timmarsgruppen. Patrick från IF Linnéa gjorde comeback i löpningen efter ett höghöjdsläger söderöver i några veckor. Catti som egentligen borde vara fastbunden i en solstol och vila sitt högerben stod givetvis ombytt och redo på Östermalms IP. Idag tjattrade vi extra mycket – jag, Nike och Catti. Jag höll mig långt fram i gruppen där det gick något snabbare (4:24-4:33 pace)- följande tider bjöd kvällen på:

>T T T