>Urladdning, nerladdning och uppladdning…

Urladdning… Jag har ingen som helst koll på vilken form jag är i. Inte löpmässigt i alla fall. Kroppsmässigt har jag lagt på mig några kilon (god mat med Stekaren och för mycket finrestauranger med jobbet). Efter GAX och Berlin Marathon känns det som alla depåer är tömda. Jag dansade dessutom ut den sista styrkan i fredags. Nu försöker jag febrilt fylla på med lax, spenat, blodpudding, apelsiner, nötter, rödvin :), grönsaker i mängder, ris och bulgur. Och så havregrynsgröt förstås.

Nerladdning… Jobbar numera på ett Linuxföretag och har inte riktigt lärt mig ladda ner/uppdatera programvaror från Garmin, kamera och annat o-web-baserat jox. Måste nog schemalägga en timme teknikträning vid datorn.

Uppladdning… Igår blev det sköna 16,5 km i Ursvik Extreme tillsammans med Ken. Det kändes tufft vid 10 km (efter att ha sprungit fel pga av Hundprov…och fått mördarbacken 2 gånger 🙂 – bonus!) men lekande lätt efter 14 km. Snittempot blev 6:07/km och medelpulsen 158 (172). Morgonen ägnades åt NMT och lerträning. Dagens träningsplats blev den leriga ridstigen med vattenpölar och geggamojja, vi brottades och kröp under polarnas hårda magar när de stod i plankan. Det var en skön genomkörare men inte så mycket löpning. Jag hoppas innerligt att jag inte behöver kräla så på Sörmlandsleden på lördag – då ska jag dansa fram genom skogen.