>Hur orkar du? Jag får frågan rätt ofta.

Jag har funderat en hel del på det där. Jag har nog alltid varit ganska rastlös och aktiv. Jag vårdar de stunder av vila som jag själv väljer. Alltså inte att sitta i soffan och titta på TV, kanske har jag någon dold bokstavsförkortning som spökar. Jag är superduktig på Power-rest, gå in i min bubbla och bara vara för ett par minuter. Reload likt en trampdriven grunkamonk. Jag är urdålig på att vara vaken efter midnatt. Jag är självuppladdad – med bra mat och rätt inställning. Och så fysisk träning förstås. Och lite hjärngympa.

Jag väljer positiva energikällor. Jag väljer bort negativitet och bitterhet. Jag väljer Glädje.

Idag har jag börjat ett nytt jobb, det förra jobbet avslutade jag vid 23-tiden igår kväll. Visst skulle jag behöva lite semester, och då börjar jag genast tänka på Trining Camp i Monte Gordo… (kolla in den svartklädda löparen i Springtime-broschyren *visslar ödmjukt*). Fast denna typ av ”trötthet” som kommer från hjärngympan botas ju bäst med en löptur! Nu, medan datorn uppdaterar password och inställningar ”vilar” jag lite. Bloggar och hittar positiv energi hos andra bloggare.

Jag drivs av glädje, härliga människor, träning, utmaningar och utveckling – Vad driver dig?

****************************