Jag är tillbaka. Tillbaka till bloggandet. Det var en rejäl urladdning att träna i 18 månader till ett lopp, lägga nästan alla semesterdagar på träning, löpartävlingar och löpevenemang för att sedan ”bara” springa 30 mil. Tomt. Snopet.

Foto: Hans Berggren

Foto: Hans Berggren

Fokuseringen till Trans Pyrenéerna gjorde att urladdningen efteråt blev påtaglig. Jag har inte fortsatt i samma tempo. Jag har saknat mål och försökt hitta tillbaka till det jag tidigare försakat. Löpning och träning har fått komma i andra hand. Mina barn, vänner och framförallt jobbet har fått ta massor av tid. Så vardagstempot har fortfarande varit högt, jag har bara fyllt det med andra saker.

Bloggen har jag låtit vila. Tillsammans med MarathonMia tog vi semester några veckor. Nu är vi tillbaka och jag hoppas att ni hänger med framöver! Jag bjuder på träningstips, recept, tankar och delar av mitt liv.