>Tog en timmes BodyJam och rockade loss. Lite öm i höfterna… men ordentlig stretch efterår gjorde susen. Likaså den trevliga lunchen och shoppingrundan med Ulrika. Det regnade och var grått ute, fast vid 15-tiden slutade det plötsligt. Ulrika skulle shoppa vidare, och jag medgav trumpet att tränings-schemat ordinerade 10km. Så jag gick hem och bytte till löparkläder.

Glatt begav jag mig iväg, ner förbi Stadshuset när solen höll på att gå ner. Hann precis passera S:t Eriksbron när det började regna. Och storma. I höjd med bygget borta vid Stadshagen/Hornsberg stormade det småjävlar i ansiktet på mig. Jag trodde först att det blåste sten, men det var regndroppar i stormfart. Ökade farten men kom inte framåt – motvind!

Tog i alla fall 9:31km på en tid av 52 minuter. Helt okej. Och fruktansvärt onödigt efter en timmes dansträning. Men jag vet att jag skulle ha ågren om jag låg efter 10km. Nu blev det ju bara minus 700 meter.

Uppdatering: Vilken miss! Det stod bara 8km i träningsschemat, jag ligger före. Fast blir det en miss?