Min mamma gick utanför sin komfortzon när hon gick över rangliga broar på vår fjällvandring i Tarfaladalen i höstas. Höjdrädd som hon är. Foto: privat

Min mamma gick utanför sin komfortzon när hon gick över rangliga broar på vår fjällvandring i Tarfaladalen i höstas. Höjdrädd som hon är. Foto: privat

Jag har dragit på veckans utmaning på #kickstart2015. Jag har nämligen blivit bekväm och lite lat av mig när det gäller att gå utanför komfortzonen gällande träning (när det gäller livet i övrigt slänger jag mig handlöst utanför komfortzonen). Jag gjorde det i och för sig på Camillas spinningpass förra veckan – men denna veckan har det varit skönträning för hela slanten. Dagarna tickar iväg och nu återstår bara fredag, lördag och söndag att göra det. Hade helst velat bränna av det direkt i början på veckan och inte ha det hängande över mig. Jag får helt enkelt masa mig upp och köra skiten ur mig på NMT imorgon – eller låta Petra piska mig när vi ska springa terräng på lördag – för långpasset på söndag tänker jag ta i lugnt mak.

Det sägs att vi blir lyckligare av att gå utanför komfortzonen. Det tänker jag inte missa.