>>K.Ä.R.L.E.K.!

Asics DS Trainer – senaste modellen!

Nej, det var inte Annas man som stod i min hall när jag kom hem! Inte heller en elefant, ekolåda eller cykel. Tyvärr ville skorna stå kvar i hallen när himlen öppnade sig och det var dags för Stegintervaller med IF Linnéa. Mina blöta Kayanos står på tork i badrummet.
Min Garmin var helt urladdad och hade noll batteri så stegintervallerna gjordes på känsla, med sneglingar på Linn’s klocka. Jag lade till några sekunder, ibland 10 för hon var attans snabb idag. Stegen startade och avslutades med tusingar, såhär: 1000m / 800m / 600m /400m / 200m / 400m / 600m / 800m / 1000m. Vi inledde första tusingen på 4:15 och höll jämn fart. Jag tog i för Kung och fosterland på tvåhundringen och kände mig riktigt snabb. Tone och jag försökte hålla samma tempo, men hon drog ifrån på slutet. Linn körde sista tusingen på 4:04, jag kanske låg på 4:20.
Dyngsurt pass. Ljuvligt pass. Äntligen ett riktigt kvalitativt spypass – Just the way I like it.
I natt ska jag sova med mina DS Trainer hårt knutna om mina fötter. Kärlek.