Jag tror på mig.

Bilden togs på Stockholm Ultra av Pauli Sulonen.

Bilden togs på Stockholm Ultra av Pauli Sulonen.

Nu är klockan 08:00 och starten på Trans Scania går. Jag ska tillsammans med Staffan springa 246 kilometer från Bjärred utanför Lund, tvärs över Skåne, via Österlen- och Skåneleden. När vi kommer bort till Haväng på andra sidan vänder vi tillbaka hemåt. Jag är laddad. Staffan är laddad. Vår support Linnéa är laddad.

Jag tror på mig och min förmåga. Jag har gjort alla materiella förberedelser, fyllt min kropp med bra energi och har RallyMazdan laddad med saker jag kan behöva. Nu återstår bara det sista. Att springa. I löpningen känner jag glädjen, där är jag i mitt rätta element. Tillsammans med Staffan ska vi se till att hålla den positiva andan uppe och springa på Glädje. Vi har 60 timmar på oss att navigera oss längs med rutten. Förra gången gjorde jag det på 56 timmar.

Följ oss!

Jag ska försöka uppdatera bloggen någon gång per dag. Annars kommer kontinuerliga små uppdateringar via Instagram (MarathonMia13), Twitter (MarathonMia12) och via MarathonMia på Facebook. Råkar du befinna dig i trakten – kom ut och heja! Eventuellt kan man se via denna länk vart vi befinner oss.

 

Häng med!