>…och så Jonathan förstås!

Världens bästa Faster skulle hämta min brors barn från dagis och skola idag. När jag promenerade in genom grindarna på förskolan fick jag världens ”Heeeeeeeeeej!” och en snabbfotad Jonathan i famnen. Någon liten flicka längre bort på en klätterställning ”Hej – vem är du?” ”SuperWoman förstås!” svarade jag. Vi tog oss bort till storasyster Linnéas skola för att hämta upp henne. Hon ska springa Lilla Kungsholmen Runt och MiniMaran – i IF Linnéas färger har jag sett till. Jag har till och med köpt löpartights till henne från Craft -såååå coola.
Eftersom jag skulle vara barnvakt så passade det ju bra att sätta ungarna framför tv’n och pusslet. För då får ju barnvakten läsa skvallerblaskor – för det är sånt som barnvakter gör bäst.

>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...

Det tyckte JAG var roligt i ungefär 8 minuter. Vi bestämde oss för att lite rörelse vore roligare. Vi skulle göra en hinderbana a la Militär! Några inslag av Jonathans tv-spel fick vi också med – att söka en skatt!

>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...

Vi skulle ta oss från vardagsrummet ut i hallen. Vi fick inte röra något rött eller grönt. Det röda var blod och det kan man inte simma i för då dör man tydligen.
>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea... >Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...
Hmmmm – de små äventyrarna var lite smidigare än den stora.
>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...
Linnéa flög fram över hindren – då mötte vi det här monstret som var blodröd i fejjan. Hjäääälp hur skulle vi ta oss förbi och nå skatten?
>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...>Jag böt IF Linnea mot en riktig Linnea...
Som tur var hade Jonathan ett svärd som han kunde sticka monstret i foten med! Puh! Vi klarade oss.
Nu vet jag inte hur pedagogisk jag har varit, och hur många regler jag brutit i hemmet, men kul hade vi – inga föräldrar vet vad vi stojjat med. Jag missade långa intervaller med IF Linnéa men vann en lekfull kväll. Jag tar igen med lite Nordic Military före frukost imorgon.
*********************************************