>Det sägs ju att folk födda i tvillingarnas tecken har många personligheter eller är lite schizofrena…

>Parallella universumDubblenatur fokusbubblan – en och annan personlighet att hålla koll på! Här försöker jag se sur ut och lyckas ju rätt bra! Foto: privat

Eftersom jag är en sann tvilling är jag i skrivandets stund benägen att hålla med. Klockan är 7 på morgonen och jag befinner mig på ett hotellrum i Köpenhamn. Idag kör vi seminarium här. Imorgon är jag tillbaka på kontoret i Stockholm för 2 dagars Review och god middag på restaurang Grill. Det är mycket jobb och rätt intensivt.

Egentligen kanske detta skulle dränera mig som ultralöpare och göra mig trött. Men lite dubbelnaturad som jag är fyller detta mina positiva energidepåer.

Samtidigt som arbetstakten är hög går mitt inre fokus långsamt framåt – precis i den takt jag vill ha den. Fokus på formtoppning. Mental formtoppning. Det är som att jobbets myckenhet laddar upp batteriet och det liksom dragläget på en bil sedan bytar plats. Kopplingen långsamt upp och gasen ner. Byt plats – balansera – gasa! Allt går snabbt på utsidan men i lugnt mak på insidan.

Så medan jobbpersonligheten betar av aktivitet efter aktivitet, så laddar i smyg min löparpersonlighet – som parallella universum fast ihop. Och jag ler hela tiden – för det här är livet för mig. Av min fokusbubblalättretlighet märks ingenting än.

3 dagar och 3 nätter kvar – yihaaaa!