>VM i flax – eller VM i shopping!

Maken och jag gjorde stan igår. Big time. Eftersom det var vilodag från snabb löpning, blev det träning på att snabbt dra upp VISA-kortet. Jag vann alla kategorier. Hittade tre par skor som inte var träningspjuck. Två av dem på REA – trots att det var sommarskor. Fick ned båda paren till 99:- styck på Nilson. *glad gubbe*
Snitslade mig ner till Scorett och köpte ett par skor till fullt pris. Helt ok för det var ett planerat inköp. *stor glad gubbe*

>Igår vann jag VM!Vidare till Urban Outfitters. Hittade en kort skinnjacka som kostat 1380:-, nu reades den för 699:- … när jag kom ner till kassan och försökte pruta på en liten söm som gått upp, sa hon – ”Den gick bara in i kassan för Sextionio kronor, Mange kan det stämma?”, Myndiga Mange med stora afrot säger (med tankarna någon helt annanstans och ser knappt vad det är min kassörska frågar om) ”Ja, det stämmer…”

Jag betalar snabbt 69:- för min skinnjacka och går glatt därifrån. *megaglad, gigantiskt knasigt glad, lycklig gubbe*

Jag hann med lite inköp av smycken och annat onödigt… Kvällen avslutades med restaurangbesök för mig, mannen och son Alex. Jag iförd nya skor, skinnjacka och ett grymt belåtet leende på läpparna.

Att träna till maraton är inte så pjåkigt ändå: Jag har tajtat upp kroppen så jackan sitter snyggt, sparar pengar på att ha en vit månad i maj (om man inte går in på Runners Store…) och istället för att träna hela tiden kan jag använda vilodagen att shoppa på. Me like.