>Det måste få vara lite motigt ibland.

Att känna olika känslor är ju en gåva. Jag tar tillvara på skitstunderna också – och försöker lära mig av dem. Det är lika bra att ta tag i saker och ting som känns pest på en gång, landa i det, analysera lite och acceptera. Sen kan jag ju välja hur jag vill göra med känslan och upplevelsen. Och har man inga dalar får man sällan toppar – jag älskar känslor.

Nu har accepterat att motivationen inte är på topp, det är förmodligen dags att balansera om lite i livet. Jag har ett nytt jobb som kommer att kräva en del energi, jag kommer att vara på resande fot en del och måste få den här SuperWomen att fungera som vanligt.

Under gårdagens Team Stockholm Marathon-pass passade jag på att lyssna på andra människors berättelser och träning, och dela med mig lite själv. Jag fick prata mil-lopp, halvmaror, helmaror och ultror. Jag fick beröm för min nya löparfrisyr och fick tips om balsamspray…. (hur kunde jag ha missat det – man kan ju spring omkring med hårinpackning såklart och slippa fajten med fågelboet i duschen!). Jag fick hälsning av Bea och Kalle som följer bloggen – kul med ansikten och lite snack med mina läsare!

Rätt var det var hade vi tillryggalagt 30,26 km i solen. Mina ben var pigga så jag körde löpskolning efter (fel, jag vet – men behövde krysset i utmaningen) och kände att det gått riktigt, riktigt bra – jag tackar kroppen för styrkebeskedet och lägger det på plus-sidan för att motverka motivationsdippen – tillåta mig att vila, jag är i grymt bra form.

Sen dök ju frågan om hur det går för brorsan… jag ringde upp och kollade – det är ju inte så långt kvar till maran. Han har lyckats med att springa 27 km rätt snabbt. Han har ont i knäna. Vi kollar hur vi ligger till den 9 maj då vi springer Kungsholmen Halvmarathon. Där kanske jag mörkar formen… vi får se.

Nu ska jag i alla fall ägna mig åt mitt nya jobb och delta i ett tvådagarsmöte i Paris med tillhörande snajsig middag och sightseeing, självklart hinner jag springa en vända före frukost, planerad träning är träning som blir av. Nästa anhalt – Rotterdam…

Tack för alla motivationstips, kul att ni läser och tycker till! Jag uppskattar det verkligen 🙂