>Hur tänkte han nu del 1.
Lugn vecka med bara 52 kilometer. Tack Master Szalkai, men jag vet inte riktigt hur jag ska peta in detta i mitt schema…så få kilometer men ändå problem att peta in.

Måndag: Förberedelser för tisdagens seminarium. Förstudier till utbildningen jag ska på senare i veckan 3-4 timmar. Föreningsmöte i bostadsrättsföreningen jag bara måste vara med på och säkra bygget av balkonger. Hjälpa dottern inför SO-provet.
Tisdag: Halvdagsseminarium, jag ansvarar för all set up. Ett filmteam kommer dessutom från USA för att filma en kund som jag ska koordinera. Tar sedan eftermiddagsflyget till Rotterdam som är grått och tråkigt – Gråtterdam. Lätt kvällslöpning?
Onsdag: Löpning före frukost? Utbildning 8-18. Sedan till hotellet och jobba ikapp en ”missad>Hur tänkte han nu? arbetsdag”. Förmodligen en öl i baren. Eller två – finns det någon som tar en öl?
Torsdag: Löpning före frukost? Utbildning 8-17, hemresa. Landar 22:10.
Fredag: Löning, löpning(?) och förhoppningsvis ett par nya, blommiga Asics. 60-årskalas hos Mamma2.
Lördag: Morgoncore med Lilla Duktig och Löpning alt promenad med Snabba Karin
Söndag: 30 kilometer. Taggtråd till frukost.

>Hur tänkte han nu?Men å andra sidan, jag är ju Superwoman, van att planera, genomföra/leverera och analysera. Varför skulle jag inte greja denna vecka?

Hur tänkte han nu del 2.

Brorsan deklarerade igår att han inte tänker delta i årets Stockholm Marathon. Jag springer min runda i år, och han sin nästa år. Det kan ju bli spännande det också. Jag måste ju fortsätta med bloggen plus göra en bra tid (för att han ska stressas ordentligt!). Så den gastkramande upplösningen tar lite längre tid än beräknat. Fast jag behöver min hejarklack ändå!