Veckan innan jag skulle springa 24-timmars i Esbo så slank det ner några omgångar Twistgodis på jobbet. Ena dagen jobbade jag 16 timmar och slutade hålla räkning på hur många gånger ”jag bara skulle ta 5 godisar”. Bah. Magen korkade igen totalt och jag fick som bekant ont under loppet. Därefter har jag faktiskt haft ont i magen och inte riktigt återhämtat mig. Hoppade raskt på en Cleanse i måndags.

 

En av veckans luncher. Yummie in my tummie. Foto: privat

En av veckans luncher. Yummie in my tummie. Foto: privat

Rena ur kroppen

Det sägs ju att det inte går att detoxa (skriverier för några månader sedan), och kanske är det så. Oavsett så har jag återgäldat min vecka där jag var ruskigt taskig mot kroppen, med en vecka där jag varit riktigt snäll mot kroppen. Jag vinkade hejdå till resterna av Twistsviterna i min kropp och gav den istället 100% kärlek med vegetarisk, raw food som är helt ekologisk. 5 dagar med Doctor Salad, där jag varje morgon hämtade upp dagens mat bestående av frukost, 2xmellanmål, lunch och middag. Vackert, smakfullt och gott komponerat.

Resultatet

Jag är inte godissugen. Jag är pigg. Jag har fått tillbaka suget på bra grönsaker och smoothies. Och framförallt – min mage mår bra igen!

Nu tänker jag inte gambla mer, dumt att frångå en bra princip – nu blir det 90% bra mat och 10% obra. (Ja, champagne och fin choklad tillhör bra mat i MarathonMias värld).