För att vara lycklig så ofta som möjligt försöker jag öka energin på de saker som jag mår bra av, lägga mer tid på eller få omvandla tråkiga saker till roliga utmaningar. Förra året hängde jag inte så mycket med mina syskonbarn som jag ville, så jag och Linneá och Jonathan har kommit överens om att ses minst en gång i månaden och hitta på något bus.

Vi bestämde tillsammans vad vi skulle hitta på under året. Foto: privat

Vi bestämde tillsammans vad vi skulle hitta på under året. Foto: privat

Kärt barn har många namn och jag är ju Faster och Moster till fler!

I julklapp till Hugo gav jag en bakdag och en bakbok – självklart får han syster Alice vara med. Henne har jag lovat att leka prinsessa med också såklart. Den minsta i den familjen får sig två dagishämtningar och lite Fasterhäng.

Mosterdelen får sig förmodligen en fin långpromenad när jag skickar iväg syster med make på bio. Sigrid är minstingen i släkten och inne i en sån där mammig period – men jag gillar ju utmaningar…

Detta är bara en del av det som gör mig glad. Jag har massor av saker jag kommer att göra mer av!