>Jag missade träningen med IF Linnéa!

En mardrömsresa som startade med en galen taxiresa från hotellet klockan 5.00 till Malaga Flygplats, mellanlandning i Barcelona och vidare till Stockholm utan min resväska, vände lite upp-och-ned på den fortsatta planeringen.

Tanken var att komma hem, tvätta upp kläderna och jogga till Zinken. Jag har blivit beroende av IF Linnéaträningarna och vill inte missa dem. Men i och med att väskan försvann, det var härligt väder och tiden gick alldeles för fort så blev det fika på stan med maken och oro över när väskan skulle dyka upp. I väskan låg dator, Garmin, Asics Kayanos och min ”enda” bikini. Det går inte att åka vidare till Västkusten utan detta.

När klockan började närma sig 18:30 insåg jag att jag aldrig skulle ha en chans att hinna till Zinken. Likt ett barn gnällde och surade jag rejält, men visste att det var miljarder saker som skulle göras (kontakt med SAS, lokalisera väska, hämta väska?, hämta bilen på jobbet, packa, plocka…).

Mina ben och mitt huvud ville verkligen springa. Jag ville så gärna träffa Linnéanerna och kände att jag inte orkade kuta ensam. På något sätt kunde maken läsa mina tankar och föreslog att han och jag skulle springa till Kista Industriområde för att plocka upp bilen. Ja, jippi – så blev det. Närmare 21 kom vi iväg, halvvägs dit ringde de från Arlanda och meddelade att väskan var på plats, och med lite övertalning skulle de skicka den tillsammans med en annan väska till Nordic Sea hotel.

Trots avsaknad av Garmin, blev löpturen härlig: vacker vy över Karlbergskanalen där solens sista strålar gick ner, pratsällskap, sightseeing runt nya kvarter i Ursvik och väskåtervinning. Samlade nog ihop en 14-15 km.

Nu är alla prylar på plats och vi packar bilen för att åka till Strömstad – minst ett långpass och två kvalitetspass ska petas in där. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka utan Norsk brytning, bra kilometer i benen och tränat väl på plankan. En och annan krabba ska jag dessutom ha hunnit fiska!

Ha det gott folks!