GAX 100 MILES 2017 - Bloggarens tack

Här har vi precis fått reda på att vi ska vinna. Foto: privat

Alltså! Ni är helt underbara! Tack alla läsare för pepp! Jag lade upp att jag skulle använda RaceOne appen under loppet och inte mindre än 60 personer, för mig kända och okända, skickade hälsningar. Helt magiskt! Jag är varm av tacksamhet! Och peppen via Instagram och Facebook – sociala medier är fint på sitt sätt!

GAX 100 MILES 2017 - Bloggarens tack

Damvinnarna och deras support. Foto: privat

Tack också till Ulrika som gjorde sin första supportinsats i ultravärlden. Nu har hon bra ultrakarma till kommande tävlingar. Det är ibland svårare att vara support, för du behöver tänka på så mycket, vi som springer – vi bara springer. Lätt som en plätt ju.

GAX 100 MILES 2017 - Bloggarens tack

Gunnar och Fredrika hjälpte till som funktionärer under loppet. Foto: privat

Fredrika och Gunnar! Mina idoler och mina första ultrafamiljemedlemmar. Det var Fredrika som berättade om ultra för mig och sedan har det ju gått i en rasande fart med äventyr och långdistans. Kändes fint att få sova hos dem natten innan loppet.

Alla supporters vid sidan! Funktionärer och arrangörer – jag kan inte rabbla upp er, för jag är rädd att glömma någon. Mina klubbkamrater, Maria som kom ridande, och Katarina som kom med nybakta bullar på morgonkvisten. Det är kärlek.

Och sist men inte minst. Lisa och Kim – ni är underbara. Vi skrattade oss igenom loppet och hade så roligt.

GAX 100 MILES 2017 - Bloggarens tack

Jag simmar genom löven i bokskogen. Foto: privat

 

GAX 100 MILES 2017 - Bloggarens tack

Kim och Lisa står i hunden. Inga konstigheter. Foto: privat

 

GAX 100 MILES 2017 - Bloggarens tack

och jag ruvar som en duva. Foto: privat

 

GAX 100 MILES 2017 - Bloggarens tack

Ha alltid roligt. Alltid. Den obligatoriska åka-rutschbana-när-en-mil-återstår. Foto: privat