>

fast lite obalanserad var jag på hemvägen!

Starten på dagen:

>Fredagsnöje i balans...>Fredagsnöje i balans...
>Fredagsnöje i balans...>Fredagsnöje i balans...

Att köra intervaller på Stadion är magiskt. Känslan man får därinne är helt otrolig! Mitt första Stadionminne är inte mina två första maror – utan förra året då jag körde tusingar med Karin och Catti. Igår var känslan där igen. Tillsammans med IronWoman körde jag 6 tusingar. Det var en kanonstart på en lång natt. Vi lämnade Stadion vid 20-tiden då himlen började skifta i rosa.

>Fredagsnöje i balans...>Fredagsnöje i balans...

IronWoman och SuperWomen
Färdigpumpad med adrenalin och fylld av endorfiner begav jag mig till Fondueboden. Jag var vrålhungrig…

>Fredagsnöje i balans...>Fredagsnöje i balans...

…och tydligen vråltörstig.

>Fredagsnöje i balans...>Fredagsnöje i balans...
Idag är det vila. Nu ska jag ut i den härliga vårsolen och kolla på sonens fotbollsmatch!