Dessa godingar står och väntar på att få luftas i skogen! Jag är verkligen nyfiken på vad jag ska tycka om dem. Jag gillar ju verkligen Salomen Fellraiser, men föll pladask för färgen på dess. Jo, lite löparfåfäng får en allt vara!

Salomon Speedcross 3W. Foto: privat

Salomon Speedcross 3W. Foto: privat

 

Såhär beskriver Outdoorexperten den:

”Salomon Speedcross 3 W är en mycket lätt, snabb löparsko med överlägsen passform och ger dig optimalt grepp på alla underlag och i alla väder. Speedcross 3 W kommer med en ovandel i lätt, slitstarkt textilmaterial med utmärkt andningsförmåga samt meshmaterial som håller smuts borta från fotbädden. Skon är utrustad med en gjuten EVA-mellansula som ger dämpning och anatomiskt stöd samt för maximal komfort så har skon också en Ortholite-innersula som kombinerar Ortholite-skum med en EVA-hälkappa. Ortholite-skummet ger ett svalare, torrare och hälsosammare fotklimat samt går inte sönder ens efter lång användning.

Snörning är enkel tack vare Quicklace snörningsystem samt för att hålla foten på plats så kommer skon med Sensifit. Andra praktiska egenskaper är en EVA-formad fotbädd som ger utmärkt stötdämpning och anatomiskt designat stöd samt ler- och snöskydd runt hela skobasen. Salomon Speedcross 3 W är utrustad med en kraftigt mönstrad Contagrip-yttersula som ger bra grepp även på blöta, moddiga stigar och lämnar inga märken.”