>Det bidde 11,5 kilometer löpning + SPA och mjuka fötter

>Det bidde inget långpass! Vad bidde det dådå?

Det började med en liten försynt fråga från Helena “En bastu och tåpimp snart?” som rullade vidare till “Kan vi inte springa tillsammans?” – det rullar vidare och vips är det tio brudar som kutar tillsammans, två som går Powerwalk och en som kollar lägenheter och ansluter senare.

>Det bidde inget långpass! Vad bidde det dådå?>Det bidde inget långpass! Vad bidde det dådå?

Samlingsplats: My tiny little place

Efter utförd aktivitet delade vi upp oss och gjorde Vitaminboost-smoothies med banan, apelsin, grapefrukt, kiwi, lime, ingefära, frysta hallon och färsk mango. Några bastade, en del satte tänderna i min lasagne och Katrin och Carinas fantastiska sallad.

>Det bidde inget långpass! Vad bidde det dådå?>Det bidde inget långpass! Vad bidde det dådå?

I bastun blev det helkroppsrenovering med ansiktsmasker, filande av fötter och skrubbande av kropp. Jag var skinande rosa efter detta och är helt-och-hållet-levande… alltså- jag lovar att jag skrubbade bort minst ett kilo död kropp som nu letar sig igenom stadens avlopp. Mina fötter är som babyrumpor och mina kinder som en persika. Jag kommer att dofta fräsh tvättstuga varenda gång jag svettas i spåret den kommande tiden!

>Det bidde inget långpass! Vad bidde det dådå?>Det bidde inget långpass! Vad bidde det dådå?

Kul med snöbollseffekten och att så många spontant hängde med. Kul med tjejtjatter. Härligt med sällskap och SPA! Jag ignorerar knorret från coachen om uteblivet långpass och kontrar med att jag vill starta lugnt efter förkylningen…