Det finns alldeles för mycket hat, skepsis, missunnsamhet och lögner där ute i världen. 

Någon som lärt mig se saker på ett mjukare sätt sedan några år tillbaka är fantastiska June. Vi hade förmånen att arbeta tillsammans i början av 2000-talet och hennes positiva inställning och kärlek till mänskligheten har följt mig i mycket. Hennes favorituttryck är ”DET är kärlek!” när något bra händer. I kväll ska jag hem till June och fira hennes födelsedag. Då blir det mycket skratt, leenden och kärlek.

Så från att ha gått och trott att kärlek bara är en känsla mellan två människor, ser jag sedan några år alltså världen annorlunda – att kärlek kan gestalta sig i så mycket. Därifrån är det lätt till tacksamhet.

Och DETTA är kärlek mina vänner

Minisemla. Foto: privat

Minisemla. Foto: privat

Eftersom jag inte ska äta raffinerat socker denna vecka så har en fin person i min närhet bakat sockerfri minisemla som jag blev bjuden på till frukost. Stevia sötade mandelmassan och bullen, vaniljpulver utan socker fick tjänstgöra smakbärare och kardemumman var excellent. Bullen var dessutom glutenfri. DET är kärlek. Kärlek till kroppen. Kärlek till smaklökarna. Kärlek till mig.

Tack.