I våras vann jag tre hotellnätter på ett lyxhotell i Marocko hos Lime Travel, närmare bestämt Royal Palm Marrakech. Jag har haft band till detta land sedan jag var sex år, men aldrig varit här. Vinsten var jag tvungen att nyttja innan septembers utgång, och nu är jag och min dotter alltså här.

5 kilometers powerwalk i värmen. Foto: privat

5 kilometers powerwalk i värmen. Foto: privat

Trots att jag är rätt trött och har arbetat mycket har jag inte riktigt ro att bara ligga vid poolen. Jag och Elin tog en powerwalk runt området och besökte gymet. Det var stort och indelat i flera sektioner. Vi hittade en liten del med tio maskiner som vi genast satte igång att köra cirkelfys i. Tio repetitioner i varje maskin i tre varv. Sista varvet med tyngre vikter. Det tog 30 minuter och jag var rejält trött efteråt. Resten av dagen tillbringade vi läsandes och ätandes.

En liten del av gymet körde vi cirkelfys i. Foto: privat

En liten del av gymet körde vi cirkelfys i. Foto: privat

Det här stället har både gym, simbassäng, tennisbanor, golfbanor, squashbana och säkert fler saker som vi inte sett ännu. Jag gillar att resa med mina barn, den här gången är det bara det ena, men vi tjafsar sällan och gillar att göra samma saker.

Vi blev tokstarka efteråt. Foto: privat

Vi blev tokstarka efteråt. Foto: privat