>Min vecka har startat perfekt!

Blöt morgon
>Blöt morgon, kändisar och utmaningarHelgen har ju bjudit på skönt Bruno-väder -regn-regn-regn och lagom kallt för att isen ska ligga kvar på sina ställen. Crossfit på schemat och 34 västprydda träningssugna på Östermalms IP klockan 6:15. Innan vi startade träffade jag den första kändisen – Britney Spears!!! Det var min svägerska Mia som så fint hade regnställ och svårt att dra ner västen över magen. Den hasade upp under brösten hela tiden – och denna Britney-kopia kämpade som en galning idag! Rask marsch fram till en bäck där nästa kändis dyker upp – Ulrika Knape! Simhopperska som kan göra volter baklänges, i sidled och ihoprullad! Det var Pernilla som inte tyckte att det räckte med att doppa fötterna i det iskalla vattnet utan gjorde en snygg mollbergare och blötte ner hela sig. För att inte trötta ut oss totalt var Bruno så snäll och stannade då och då och lät oss göra armhävningar i geggan/isvakarna/grusmojjan. När vi kände oss någotsånär blöta och varma var det dags att springa i vassen. Vi fick reda på vart vi skulle och jag teamade upp med Jenny. Vi slog oss igenom buskar och snår, jag saknade min machete och min pannlampa. Bland kvistarna hade jag även behövt svetsarglasögon också… Det var halt och isigt under vattnet som räckte till anklarna. Väl framme fick vi vila i kameleonten – dvs stå i hunden fast på fingertopparna – mycket avkopplande! Lite planka och fler armhävningar i väntan på att gruppen skulle samlas.

Väl på plats bar det i språng av till den vanligtvis geggiga ängen. Den var helt istäckt så vi fick rada upp oss längs skogsbrynet och köra armhävningar. Vänta… har vi inte redan kört det??? Jag snackade för mycket (som vanligt tydligen) så det blev en straffomgång med 15 stycken… armhävningar. Efter detta stod vi rätt tätt och körde sidoplanka (jag hade Mange strax bakom mig och det här var det närmsta ligga-sked jag kommit på mycket lång tid). Efter att ha kört lite Gladiatorövningar med amerikansk fotbollsliknande attack med axel-mot-axel löpning var det dags att agera bräda. Ligga ner på marken och spänna magen när polaren snyggt traskar upp och ned… Efter detta kom tunnelseendet och det var dags att ta sig tillbaka till ÖIP-trodde jag ja! Vi tog oss mot Ryttarstadion och underhöll oss med att klättra över ett staket totalt 30 gånger. Jag skyndade mig allt vad jag kunde och fick en bra teknik som gick ut på att banka samma skinka stenhårt i överliggaren på staketet. Jag kommer förmodligen ha en blå Jenifer Lopez-skinka imorgon. Den vänstra i alla fal. 30 stycken upphopp i grupp fick avsluta passet. Inte ett klädesplagg var torrt på kroppen.

Utmaningar
Förra veckan fick vi mail från Nordic Military Training (läs Bruno) om att vi ska köra 100 armhävningar om dagen denna vecka, minst 20 per gång. På tå. Helst. Me like! Eftersom jag alldeles glömt bort detta före passet körde jag och Sivan 25 efter duschen i omklädningsrummet. Leif hade kört sina 100 redan innan passet och fick applåder (och tidigt tunnelseende idag). De femtontusen armhävningar som körts under passet räknas inte. När IT-killen Ernesto kom in på jobbet imorse välkomnade jag honom genom att slänga mig ner på golvet – tillsammans körde vi 20 armhävningar. Nu har jag bara 55 kvar. Idag. Och rehab då. Pernilla har dessutom lagt till att köra 100 situps – och jag tänker inte vara sämre.

Vecka 5 – here I come!

********************************************