Mitt i min semester har jag checkat ut och åkt på tjänsteresa till Munchen med Linnéa. Det är energigivande att träffa kollegorna från Europa, lära sig nya saker och skämmas bort på hotell med stort badkar, skön säng och alla hushållsmåsten utförda av någon annan. Jag älskar mitt jobb. Jag älskar att kunna kombinera det med träning och avkoppling.

Dejt med Brian på gymet klockan 7 imorse. Foto: privat

Dejt med Brian på gymet klockan 7 imorse. Foto: privat

Jag stämde träff på gymet imorse med Brian som är svensk men jobbar på vårt Europakontor. Jag passade på att springa en halvmil innan. Körde bara några rehabövningar för ben och knä i ca 15 minuter, för jag ville inte ta ut mig eftersom vi har fått möjligheten att träna med PT efter jobbet!

Vad är det för fel på cheferna här egentligen?

Frågan ställdes av Linnéa. Det är nämligen Marknadsdirektören som är utbildad PT, dietist och Triathlontränare. Idag ska vi i teamet få ett 60-minuterspass med honom efter jobbet. Lyxigt och kul tycker jag. Europasäljdirektören är maratonlöpare och i supergod form, vår förra Nordenchef var top 300 på Vasaloppet och jag springer ultra. Kanske är det därför jag älskar mitt jobb så mycket. Att det finns en stor förståelse för folks hobbies och intresse utanför IT-branschen? Kanske är det därför människor är vänligare här, för de rör på sig och får ur sig eventuella frustrationer. Många på Munchenkontoret åker skidor eller rider.

Jag återkommer om PT-passet i ett separat inlägg. Under tiden delar jag med mig av en bild från morgonjoggen här på landsbygden utanför Munchen, påminner lite om de fält vi kommer att springa på i Skåne nästa vecka.

Havrefält, hästgårdar och långt till horisonten. En vacker morgon. Foto: privat

Havrefält, hästgårdar och långt till horisonten. En vacker morgon. Foto: privat