>Är du inte riktigt klok som ska springa 24,5 mil? Eller – har du verkligen sprungit 16 mil?

Jag har inte känt mig dum i huvudet på något sätt, samtidigt som det varit svårt att beskriva vad som driver mig att vilja vara en del av GAX Trans Scania. Eller andra långlopp för den delen.

Min allra bästa ultrabroder skickade en länk. Killen beskriver det superbra. Man liksom bara gör – det är en resa, finns ingen början eller slut. Det är en del av livet. Och jag är grymt nyfiken på livet. Jag är grymt nyfiken på vad min kropp vill hänga med på och se vad den klarar av. Se vad jag klarar av.

Det är små skillnader på mig och killen i filmen – för er som inte känner mig så är det följande:

* Jag har inte 6-pack på magen
* Jag tänker inte bli skadad under min resa
* Jag har inte lika coola långa tajts (ännu)
* och jag kommer förmodligen inte först (men är lika glad ändå!)