>Eftersom jag börjar närma mig 40 har diskussionerna gått lite kring exakt NÄR jag ska börja klä mig i kråsblus och pliesserad kjol. Kör man ett uppvärmningsår och smyger in stilen eller sker det över en natt?

Hursomhelst. Igår testade jag Powerplate med det här härliga gänget!
>Barnsligt roligt!
Foto: Mirandas självutlösande kamera
Barnsligt kul att möta bloggare och stå och spänna musklerna ett tag. Att träna Powerplate var mycket jobbigare än jag först trott. Ingmarie sa ”Du som är så stark kanske inte tycker det är så svårt”. Jomentjena. Övningarna var mellan 30 sekunder och 3 minuter långa. Att köra stegupp på Poerplaten och hoppa i en minut kändes som 45 minuter hård Step-up utan vila. Typ. >Barnsligt roligt!Foto: Miranda Kvist

Jag klarade sidoplanka och planka utan större problem, jobbigast var nog upphopp och jobbet med rumpa och baksida lår – men det kan ju vara att 7 mil sitter i benen. Är du nyfiken på Powerplate – surfa in här.
Att stretcha mot brädan var supereffektivt – fick nästan ner hela handflatorna i golvet när jag böjde mig fram. Cool. Det blev lite som ”Kylskåp möter yoga” en otippad kombo.
Nu har jag en fullspäckad arbetsdag framför mig innan det är dags att leda passet på IF Linnea – idag ska det gå undan. Jag hör ända hit hur det skriks från Runner’s Store ”Miiiiiia – kom och köp oss! Vi vill springa fort!”. Men jag är ståndaktig. Jag lyssnar inte på lockropen från de vackra Asics DS Trainer som hörs ända till Kungsholmen. Inte just nu i alla fall.
Föresten – undrar om det finns pliesserade löparskor med tillhörande kråsträningstopp?