Yin och Yang - om att hitta balansen

Med tanke på alla mina fall gillade jag skylten. Foto: privat

Förra veckan blev det mycket jobb och mycket träning. Lite för lite sömn de senaste dagarna sätter sina spår och måndagsmorgonens militärträningspass kändes tungt. Nertränad och tung i benen. I huvudet snurrar tankar, spinnen är igång. Det botas med vila och fokus på sömnen.

Jag jobbar några dagar från Oslo där vädret är strålande. Jag hade kunnat kontakta några löparvänner här och föreslagit lite tuff backträning, men jag vill vara ifred. Ensam. Jag vill landa.

Yin och Yang - om att hitta balansen

Ljuset. Vad jag älskar det. Foto: privat

Så istället för att springa tog jag en promenad genom Oslo och luftade skallen. Lät solen fylla mig med ljus och kollade på människor. Därefter var jag världens tråkigaste och gick till hotellet för att jobba undan. Jag gör så ibland för att kunna frigöra tid senare. Arbetsdagen började 05:20 hemifrån och slutade således 22:50 på ett hotellrum. Tyst. Ensamt. Behövligt.

Yin och Yang - om att hitta balansen

Laddar. Foto: privat

Efter åtta timmars sömn öste jag på med en rejäl frukost och tar mig an ännu en arbetsdag innan jag åker till Stensvik/Strömstad för lite mer energiboost. Där ska jag ta mina favoritrundor i löparskor, men hoppas att det inte är tågstrejk så att jag behöver springa tillbaka till Norge igen som jag gjorde i höstas.

Tuffa veckor följs av lugnare veckor. Yin och yang. Balans i kroppen. Nu fokus på balans i själ och hjärta.