>

…för nu vill jag plötsligt köra snabba intervaller inför Berlin Marathon den 20 september…
Ikväll ska jag på föreläsning/löpskolning/löpteknik med Markus Stålbom. Det ska bli mycket intressant. Då ska jag lära mig hur marken möter mig (istället för att jag står på öronen), sen ska jag långsamt öva in allt jag lärt mig för att köra mina supersnabba intervaller… när?

Shit – jag är en tidsoptimist. Jag fyller gärna dygnets alla minuter med roligheter. Mysiga middagar med vänner är inbokade, och lite fest – och så pepp och hejande av min lilla faddertjej på halvmaran på lördag. Dessutom har jag bara 3,5 veckor kvar på min nuvarande arbetsplats och typ en miljarrrrrd saker att beta av innan jag slutar – Bland annat att åka till Sydafrika. Det gör jag innan Berlin Marathon…

Fast jag kan ju förena nytta med jobbnöje! Jag kan se jakten då rånmördarna jagar mig genom Johannesburg som en snabbintervall. Eller så håller jag mig ifrån de områdena och blir jagad av ett lejon. Undrar vilket jag kutar snabbast ifrån.

>Fortfarande lite små-ångest>Fortfarande lite små-ångest