Jag tittar inte på TV. Jag har aldrig kollat Netflix, jag vet inte ens hur det fungerar. Vid väldigt speciella tillfällen så ser jag Play, när det är serier som min fantastiska vän Moa Herngren är involverad i (typ Bonusfamiljen), och nu senast såg jag Mia Skäringers miniserie kring Kroppshets

Fast det var ju inte det som detta inlägg skulle handla om, utan snarare de små universum jag får ta del av när jag coachar andra.

I MarathonMias stall finns allt från nybörjare som jag gör detaljerade upplägg till som passar i deras vardag, till att vara bollplank för andra – alltid med just den personens vardag i fokus. På detta sätt har jag små universum jag befinner mig i. Just i kväll hälsar jag på i tre universum och jag får nästan träningsvärk av att vara på väg mot deras utmaningar – även om det bara är digitalt och jag sitter helt sitilla med en kopp te.

Att kliva in i andras liv - Mitt sätt att titta på TV

Några vars liv jag kikar in i. Foto: privat