>Japp – där satt den! Igen. En-Mia, Två-Mia, Tre-Mia… jag vann Max-tävlingen i armhävningar. Igen.

>Är jag inte starkast så får jag vara smartast!Bild från tidigare i vintras. Nu ljusnar det snabbt på mornarna!

Pulshöjare Spyfys lovade oss ”Morning from Hell” och jag hakade på Intensivdelen. Intinsivarna idag bestod av min skitsnabbe son Alex, Den grymt store-å-starke Mats, ArmhävningsGurun Erik, Totalgalne-Tokstarke-snabbe Tene och så jag. Vi turades om att kuta runt med en supertung ryggsäck (20-25 kg? eller var det 5?) och fick springa med höga knän när de andra sprang vanligt.

Maxtest i armhävningar där Spyfys tydligt sa ”Här gäller det att ta placeringar”. Jag följer instruktioner och tänker smart. Jag körde 29 stycken och la av, sedan 24 och la av. De andra hade givetvis krämat ur lite mer, så jag drämde till med ytterligare 24 armhävningar och tog därmed 5 placeringar. Gjorde inte flest – för det gjorde Erik som vanligt, men jag var smartast. Jag fick sedan lyssna till de andras Ett-Mia, Två-Mia, Tre-Mia upp till 35 när jag låg i statisk magövning och gänget körde fler armhävningar. Jojje vann motsvarande placeringstagningar på Tricepsdips senare. Där var jag och klubbkamrat Tene kvar längst och gjorde hela 50 dips (Tene ytterligare 5!) i tredje och sista omgången. Schysst virke i de där löpartjejernas armar!

Som vanligt var 75 minuter över alldeles för fort. Nu laddar jag med bra mat och stretch – ser grymt mycket fram emot Lördagens bravader. Mer info kommer imorgon bitti om ”Erövringen av Kungsholmen!”