>

Äntligen är jag trött. Energi in – energi ut.
>Äntligen normal!I lördags köpte jag mängder av Karamellkungens sockerbitar med jordgubbssmak. Bara för att de är fina. Inte särskilt goda. Tanken var att de skulle ligga i en fin skål på bordet när vi hade visning av lägenheten i söndags. Jomenvisstsörru. Det börjades lite försynt med en provsmakning när jag satte igång städandet. Efter 5,5 timmars fixande, dammande, flyttande av prylar, gömma personliga saker (polygrip, aceton, DN och Garmin fick ligga i stekpannan…) så hade min hand slunkit ner otaliga gånger i påsen. Inte en enda rosa sockerbit fanns att skåda på visningen igår. Urrk. Det var sött, sliskigt – ja rentav äckligt. Men sött väcker sötsug. Alltså var jag sockerstinn, överenergisk och smått frustrerad i lördags kväll. Fördelen med äckelintag är att man får magknip och känner sig däst. Tvärnit i säng, gott om energi på TSM. Energin höll i sig tills för en stund sen. Närmare bestämt kl 10:18.
04:30 imorse ringde klockan. Upp-å-hoppa, ladda med liten portion gröt, stor kopp kaffe. Hopp-i-träningskläder och iväg till Östermalms IP med Sussie. Nordic Military Training! Sockerenergin gjorde det möjligt att hänga med. Sådär i alla fall. Skojade lite om tunnelseende, men det blev inte blodsmak i munnen. Däremot blev det en hel del grodhopp, ankgång, armhävningar och vänta i plankan-position. Detta varvades med löpning med armarna över huvudet, hopp över bäck (fast jag hoppade direkt i då…), armähvningsposition i lervälling, jaga händer. Pepp, skratt och hard core. Det var bara att leverera det som ledarna bad om. 10 upphopp okej. 10-17-23 armhävningar med händerna i en bäck – okej. Mycket smart drag att köra armhävningsutmaningen igår…
>Äntligen normal!Eftersom jag började passet med att hoppa jämfota i lervälling i bäcken, kändes det gött att få blöta ner rygg, rumpa och baksida ben. Magen höll sig torr tills det var 15 minuter kvar av träningen, då hojtar Instruktören ”Ner på magen! Rulla runt, sträck efter fötterna, rulla tillbaka!!!” Likt larver rullade vi således fram och tillbaka över geggig, blöt gräsmatta och lät dagens första ljus bryta igenom. Är man klok eller?
Jag tyckte att tiden flög iväg. Passet började 6:15, vi var färdigduschade 8:00. I bilen ligger nu ett par rejält geggiga Asics 2130, en hög blöta kläder och min sista sockerenergi. No more Karamellkungen! Gärna mer Nordic Military Training.
Det blev alldeles för kort stretch efteråt – men det tar jag igen efter BodyJamen ikväll…

>Äntligen normal!

Staffan, jag och Catti efter träningen. Sussie hann smita in i den varma duschen!