>Tid för planering – tid för omstart!

Jag är en måndagsmänniska. Måndagar symboliserar starten på något nytt för mig. Chans att rätta till och styra upp. Förra veckans obefintliga träning, eller som jag väljer att se det – förra veckans aktiva vila, har gett mig ett sug efter träning.

Alltså var jag inte sen att haka på IronWoman-Karins förslag till morgonjogg. Eftersom mina diskussioner i helgen mest har bestått i ”Mysteriet med de försvunna clementinklyftorna” och ”Vems tur var det att läsa just den boken” på lite lägre åldersnivå så var det gött med lite vuxensnack. Jag tackar för att du orkade lyssna och inte ignorerade mig med iPoden J

Alltså måndag och fram med almanackan – lövley! Jag tänker köra ett multirace denna vecka. Pumpa mig själv med träning, äta näringrik och bra mat, umgås mycket med barnen och se till att beta av allt på jobbet. Då kan ju helgen inte bli annat än lyckad.

På söndag är det Hässelbyloppet – vet inte om jag ska satsa på en snabb tid. Jag är så grymt sugen att springa SUM på lördag – men det ligger lite fel. Min tanke har varit att kanske smyga in i buskarna mitt i banan och hoppa fram när Funrun och Ultraschmultra kommer förbi, hålla dem sällskap en bit och sedan avvika. Då får jag vara med lite grand.

Den här veckan ska jag också fokusera på att inte ”unna mig” godis i tid och otid, för man kan ju inte leva på ett maraton hur länge som helst!? Ska jag fortsätta käka gotter i den här takten får jag springa en mara i veckan och det vill jag nog inte. Tror jag.

Som sagt – tid för förändring, tid att göra något åt saken.