>Dags att testa formen på BodyJam

Min kropp var inte överens med musiken, jag var stel* och körde min egen typ av robotdans. Kul hade jag i alla fall – LillaDuktig rockade loss och var bäst som vanligt. Ja, hon kan verkligen konsten att dansa och se glad ut samtidigt. Själv räknar jag högt takter för att inte komma bort mig för mycket. Ett, två, tre, fyyyyr – axel-knäpp, axel-knäpp, tjoff, tjoff – dubbelsteg.

Nu ska jag iväg och övningsköra med sonen och se till att få lite hjälp att knöla in en gammal sekretär i vår bil. Kan gå lika smidigt som min dans… men hur var det nu – jag gillade ju utmaningar!

*) Jag trodde jag var en smidig löpare som ser så där härligt graciös ut. Som på film. Och reklam. Men jag skyller på att mina Brolinlår egentligen är formade för explosiv fotboll. Eller nåt. För fotboll är liksom inte min grej. Att spela alltså.