>Har gjort PB när det gäller antalet sprungna kilometer: Totalt 234,9. Jag har alltså sprungit lite längre än till Mjölby. Detta trots att mars sista träningsvecka inte innehöll något långpass. Sista veckan sprang jag bara totalt 4,6 mil, vilket är rätt lite i sammanhanget.

Under de 2,5 veckor maken och dottern var i Thailand ändrade jag träningsupplägget lite och körde löpning på kvällar och lediga eftermiddagar. Det sammanföll ju med påsken så alternativen blev många. Jag har inte stressat igenom några pass, utan tillåtit mig misslyckas och ta igen senare. Det har nog varit nyckeln till att kroppen mår så bra idag.

Jag känner mig grymt taggad för kommande veckor, men såg till min förfäran att det börjar en lugn period i Szalkais program. Jag är mer peppad än någonsin! Kan det bero på värmen och solen? Eller kanske min löpar-/puls-/GPS-klocka? Eller alla ryggdunk via bloggen? Eller att min träning börjar ge resultat och jag har fått blodad tand? Eller att det är så grymt skoj att ta sig till Zinken på tisdagar? Eller att jag är så nedrans envis och vill förbättra mig hela tiden, bättre statistik; antingen i mängd eller i tider?

Jag tror på en blandning och jag tänker köra så länge det håller.