>Förena nytta med nöje liksom!

I brist på styrkeutmaningar genom Nordic Military Training, och brist på tid att ta sig till gymet får jag ju göra det bästa av situationen. I min nya lägenhet finns massor av träningsmöjligheter så här första veckan!

Rolla tak och väggar (axel, tri- och biceps), bära in 561 kg golv genom fönstret. Här kom Världens-Bästa-Pappa på det finurliga med att hiva in golvet från trottoaren genom fönstret. Jag var langare och fick göra benböj och axelpress (lägenheten ligger ½-trappa upp). Handlederna skrek efter ett tag, men SuperWoman vägrade att ge upp. Lade till lite statiska utfall för att få till ett kryss hos Nix (just nu står jag och kör tåhävningar vid mitt ståbord på jobbet).

Efter ytterligare ett styrkepass med golvläggning i eftermiddag, blir det förmodligen IF Linnéa-träning – har svår abstinens efter gänget och behöver få tillbaka rutiner för löpskolning…

Dessutom stundar den stora Plankanutmaningen På torsdag gäller det Då ska jag knäcka Ken. Vi har 3 opartiska domare, en stor hejarklack och ett gott matpris som väntar.