>Det är ju bara att ladda om och fokusera!

Gårdagens löparinsats: Tog en sen tur runt Kungsholmen med en känsla av…typ ingenting…med följande resultat:

Totalt: 9,8 km

Tid: 53:12
Snitt: 5:25
Puls: 149 (max 166)
Sprang om: 1
Blev omsprungen av: 1

Jag har inte planerat in min träning för veckan. Jag har vetat VAD jag ska göra men inte NÄR och plötsligt är det torsdag. Eftersom jag inte har ett Göteborgsvarv att fundera över kan jag springa hur långt jag vill eller känner för i helgen. Men som vanligt har jag ju en plan. Det får bli en liten summering-och-kommande-dagars-planering.

Måndag: London över dagen. Endast mental träning
Tisdag: 6 km tempolöpning och Vara-mamma-insats
Onsdag: BodyPump och Kungsholmen runt, lugnt tempo
Torsdag: Efter-jobbet-spring med Sussie
Fredag: The big question: Tusingar eller Backintervaller?
Lördag: Core och BodyJam och barnvakt åt gulliga Hugo
Söndag: 26 km och 40-årsfirande av svåger

Det kommer att bli en grym balans av träning, träffa vänner, umgås med familjen och ladda hela mig med Må-bra-saker. Detta i kombination med sömn och bra mat ska göra mig till en grym maratonmaskin. Nu gäller det att ta hand om denna häftiga maskin som trnasporterar oss genom livet – kroppen…och allt som är kopplat därtill.

Livet är bra härligt ändå! Även om jag har en blå liten tå!

>Åh -vad livet är härligt! >Åh -vad livet är härligt! >Åh -vad livet är härligt!
Glader och Trötter / Cooler / Winner och Snygger
Tå-uppdatering:
För några år sedan kollade jag sporadiskt på CityAkuten, för det mesta med en kudde framför ögonen eftersom jag inte gillar blod och nålar. Eller det jag egentligen tycker är väldans läbbigt är när huden går sönder – typ som vid nålstick. Jag vill att höljet ska vara intakt och tycker att pillande på sårskorpor och kliande på pluppar är rent ut sagt Disgusting! Nåja, jag anser i alla fall att jag efter några avsnitt kan titulera mig hemma-doktor. Så igår fixade jag ett eget litet operationsbord (pallen i köket) och rengjorde noga mina instrument med decinfektionsmedel (nagelsax och nagelbandspinne). Bredvid hade jag bomullskompresser, kirurgtejp och Alsolsprit. Jag högg in i godan ro med tron på att nageln skulle väck. Så ville inte nageln, den satt stenhårt fast på vänstra kanten, och det är där det gör ont. Jag gjorde rent, fixade fri framfart för den nya nageln och plåstrade om. Önheten lade sig efter en timme, då gick jag ut och sprang. Jag är rätt nöjd med resultatet, inget blod och jag svimmade inte en enda gång!

Idag är svullnaden borta och allt känns bra. Ska hålla koll och rent.