>…stays in the Woods.

Egentligen är det ju inga hemligheter det här med mål och drömmar. Jag har en drömtid på maran som jag fortfarande inte satt (3:39:xx). Men det är inte mitt mål egentligen. Jag har kommit fram till att om jag har andra mål så når jag drömtiden på vägen.

Givetvis skaffar jag mig en Personlig Tränare som vet vad jag vill och hur jag fungerar. Eller… ingen vet hur jag fungerar – inte jag heller. Men ändå… nära nog.

Eftersom jag avvaktar svar på ett av nästa års äventyr så vill jag inte släppa ”The terrible (terrific?) three” som blir nästa års utmaningar riktigt än. Visst har jag visslat lite önskningar under mina skogsrundor… men What says in the woods – stays in the woods!

Precis enligt plan och Coachens instruktioner körde jag cykling, powerwalk och rehab igår. Knät är ok och den molande mensvärken i knäregionen är just… molande. Mycket litet molande. Nästan inte kännbar. IF Linnéa-gänget körde Västerbrointervaller och jag och Kuliga Kattis promenerade fram och tillbaka över bron, hejade och peppade, spanade in löpsteg och stilar, förundrades över vår tränare Allans våghalsighet att köra med korta shorts i den isande vinden… som övergick i snöblandat regn på vägen hem.

Jag har även varit i kontakt med Världens Bästa Naprapat som har följt mig, min rygg, min rumpmuskel, min hamstring och nu mitt mitt knä – tillsammans med mina galna upptåg i 4 år. Hon tycker att jag ska fortsätta träna. Träna lätt. Fortsätta springa. Lyssna på kroppen. Känna av smärta. Men vad är smärta? Lite mensvärk i knät har man väl inte dött av. Eller?

************************************